Er staan twee verbouwingen in de planning voor volgend jaar. Allereerst wordt de keuken vervangen, vroeg in het jaar en zal ik mogelijk de opvang tijdens (een deel van) de werkzaamheden moeten sluiten. Dit hangt geheel af van de planning en de exact uit te voeren werkzaamheden en dit wordt natuurlijk van te voren gecommuniceerd zodat jullie vervangende opvang of vrij kunnen regelen.

Ten tweede wordt wat verderop in het jaar (vermoedelijk de lente of misschien zelfs begin zomer) onze gehele woning voorzien van kunststof kozijnen en beter isolerende ramen. Ook worden aan de tuinkant dubbele openslaande deuren gerealiseerd en dit zal gepaard gaan met sloopwerkzaamheden van een deel van de huidige pui en hier zal een hoop lawaai en stof mee gemoeid zijn. Dus tijdens deze werkzaamheden zal de opvang sowieso gesloten zijn om zo de veiligheid en gezondheid van uw kindjes te kunnen garanderen.
Wanneer de planning van deze werkzaamheden bekend zijn, zal ik deze uiteraard ook met u communiceren zodat u wanneer nodig vervangende opvang kunt regelen!
Hopende u voor nu voldoende te hebben ingelicht. Wij kijken uit naar de mooie verbouwing van onze woning waarmee we hopelijk een nog gezelligere en aangename opvang mogen verzorgen voor uw kindjes!

Hou me op de hoogte!

MELD JE AAN VOOR MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN!

Je ontvangt alleen mails wanneer er een nieuw bericht wordt geplaatst en afmelden kan op elk moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *