Na Prinsjesdag dit jaar is de begroting voor het komende jaar bekend gemaakt en hierover heb ik als gastouder dus ook bericht gehad van Welkom-Kind Lelystad. Naar aanleiding van dit bericht, heb ik de volgende e-mail verzonden aan mijn vraagouders en het bureau, aangaande mijn tarieven voor het jaar 2024.

Beste ouders en collega’s,

De Nederlandse begroting voor het komende jaar is weer bekend gemaakt en de maximale vergoeding van de kinderopvangtoeslag gaat omhoog. Voor de gastouderopvang houdt dit in dat de maximale vergoeding vanaf 1 januari 2024 € 7,24 wordt.
Naar aanleiding van de mail die Welkom-Kind Lelystad heeft gestuurd met hierin de verhoging van de bemiddelingskosten per afgenomen uur opvang, ben ik ook gaan nadenken over mijn eigen uurtarief.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik niet boven de maximale vergoeding ga zitten (gecombineerd met Welkom-Kind) maar mijn uurtarief verhoog naar de maximale vergoeding. Dit omdat bij ons natuurlijk de kosten ook stijgen, maar ik jullie als mijn gewaardeerde vraagouders niet op extra kosten wil jagen.

Dit ziet er dus als volgt uit:
Uurtarief Gastouderopvang Bij SuuS 2024:  € 6,40 per kind, per uur
Bemiddelingskosten Welkom-Kind:               € 0,84 per kind, per uur

Totaal door te geven in mijn toeslagen:         € 7,24 per kind, per uur

Je kunt deze wijziging al van tevoren doorgeven in mijntoeslagen. Vergeet niet bij het invullen om aan te geven dat de wijziging ingaat vanaf 1 januari 2024.
Let op! De belastingdienst heeft 5 á 6 weken nodig om de wijzigingen te verwerken.

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben ingelicht verblijf ik,

Met vriendelijke groet,

Suzanne van der Bijl
Gastouderopvang Bij SuuS

Hou me op de hoogte!

MELD JE AAN VOOR MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN!

Je ontvangt alleen mails wanneer er een nieuw bericht wordt geplaatst en afmelden kan op elk moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *