Lieve ouders en kinderen,

Zoals beloofd een update over het plaatsen van de kunststof kozijnen die in de planning staat.
Wij zijn inmiddels op de hoogte gesteld van de planning omtrent het plaatsen van de kunststof kozijnen, de nieuwe voordeur en de dubbele openslaande tuindeuren.
Wat hebben we hier naar uit gekeken! Komende winter zal onze woning hopelijk beter geïsoleerd zijn!

De datum waarop de werkzaamheden starten is 8 april 2024 en de werkzaamheden zullen op vrijdag 12 april 2024 naar verwachting afgerond worden.

Omdat er bij deze werkzaamheden geluidsoverlast zal plaatsvinden en veel stof zal vrijkomen (een deel van de achter gevel moet uitgezaagd en uitgebroken worden) heb ik besloten om tijdens deze werkzaamheden de opvang te sluiten uit veiligheidsoverwegingen voor de kleintjes. Ik snap dat dit vervelend is en ik bied dan ook mijn excuses aan voor het eventuele ongemak. Uiteraard zal ik zonder tegenbericht van jullie deze sluitingsdagen niet schrijven.

Maandag 15 april 2024 sta ik weer klaar bij onze nieuwe voordeur om jullie van harte welkom te heten op de opvang!

Hou me op de hoogte!

MELD JE AAN VOOR MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN!

Je ontvangt alleen mails wanneer er een nieuw bericht wordt geplaatst en afmelden kan op elk moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *