Zo aan het einde van dit jaar blik ik even terug op het afgelopen jaar en wat ben ik dankbaar! Ik heb een mooi jaar gehad samen met de lieve dames van het gastouderbureau en ik heb weer mogen genieten van mijn lieve opvang kindjes. Het jaar waarin mijn jongste dochter ook naar school ging en wat doet ze het goed!

Het jaar waarin er afscheid werd genomen van een kindje dat ging verhuizen, maar ook een nieuw kindje bij ons werd verwelkomd! Gezellig!

Het jaar waarin mijn man en ik de beslissing hebben genomen om in het nieuwe jaar wat verbeteringen aan te gaan brengen aan onze woning. We vinden het spannend, maar we hebben er zin in!

Kijkend naar komend jaar heb ik er gewoon enorm veel zin in om er weer een heerlijk jaar van te gaan maken met mijn vraagouders en kindjes! Ik zie er naar uit de samenwerking voor de zorg en opvoeding van jullie kindjes weer voort te zetten!

Huishoudelijke mededelingen:

Vanaf 19 januari gaat het dan gebeuren! De huidige keuken gaat er dan uit en in de week van 22 tot en met 26 januari zal er een beetje gekampeerd worden in eigen huis omdat we geen keuken hebben. Gelukkig hebben we gewoon toegang tot koelkast, combimagnetron en water en waterkoker, dus voor de maaltijden wordt gewoon gezorgd zoals altijd. Het gedeelte waar gewerkt zal worden is een deel waar de kinderen sowieso al niet komen (keuken en achterkamer) dus in hun spel en rust momenten zullen zij niet gehinderd worden. Dit is waarom we er ook voor hebben gekozen om tijdens deze verbouwing sowieso de opvang gewoon door te laten gaan, om zo de continuïteit te behouden. Wij hebben er heel veel zin in en kijken uit naar het eindresultaat!

Verderop in het jaar 2024 (vermoedelijk eind lente/begin zomer) zullen de kozijnen vervangen gaan worden voor kunststof en hopelijk zal dit zorgen voor een betere isolatie en dus een energiezuinigere woning doordat er minder kou van de ramen zal komen. Hierbij wordt de achterdeur vervangen voor dubbele openslaande tuindeuren. Omdat er hiervoor gezaagd en gesloopt moet worden in de pui, zullen wij proberen deze werkzaamheden op de vrijdag te laten plannen zodat de kinderen er geen hinder van zullen ondervinden (stof en herrie). Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zullen wij dit natuurlijk communiceren en dan zal de opvang sluiten om zo de gezondheid en veiligheid van uw kinderen te garanderen. Van het plaatsen van de andere kozijnen en voordeur verwachten we geen hinder te ondervinden en bij mooi weer zullen we dan ook gewoon lekker buiten spelen en eten (wat we sowieso doen bij mooi weer!)

Tot slot wil ik jullie nog helpen herinneren aan de aanpassing van het uurtarief voor 2024 voor de KinderOpvangToeslag. Ik verwijs hiervoor naar de e-mail die ik hierover heb verzonden. Deze kunnen jullie ook terugvinden in dit blog! Controleer of je de wijziging hebt doorgegeven en pas het indien nodig aan! Let op dat de Belastingdienst een week of 5 á 6 nodig heeft om de wijzigingen door te voeren!

Wil je geen blog-updates missen? Meld je dan aan voor updates via de pop-up aan de zijkant van de website!

Dan rest mij niks anders dan iedereen een heerlijke en gezellige jaarwisseling te wensen en een heel gezond, gelukkig, gezegend en voorspoedig 2024! Tot volgend jaar!

Hou me op de hoogte!

MELD JE AAN VOOR MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN!

Je ontvangt alleen mails wanneer er een nieuw bericht wordt geplaatst en afmelden kan op elk moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *