Protocol COVID-19 in de Kinderopvang/Gastouderopvang
48 / 100

Het protocol aangaande Covid-19 in de kinderopvang en dan natuurlijk in het bijzonder voor mij de gastouderopvang wat mij is toegestuurd door Gastouderbureau Welkom-Kind Lelystad/Dronten e.o.
Natuurlijk zullen bij mij de maatregelen in acht genomen worden en bij de haal- en breng momenten zullen dan ook aanpassingen ingevoerd worden afhankelijk van de leeftijd van het kind.
Dit kan variëren van afscheid nemen bij de voordeur, tot de maxi cosi binnen zetten zodat ik hem over kan nemen, of een kleed neerleggen waar het kindje op gelegd of gezet kan worden zodat ik hem of haar veilig en zonder de 1,5 meter regel te schenden, over kan nemen. Overdracht kan digitaal geschieden via whatsapp of het dagboek in Rosa als dit gewenst is, maar het kan ook indien gewenst via een creche-/oppasboek welke de vraagouder dan meegeeft.
Samen komen we erdoor! 🍀


Onderstaand vindt u het PDF bestand met het protocol.

PROTOCOL COVID-19 GASTOUDEROPVANG

36, echtgenote van Menno en moeder van 2 mooie meisjes. Gediplomeerd Pedagogisch Medewerkster niveau 3 differentiatie Kinderopvang. Gek op gezelligheid, knutselen, bakken en met mooi weer lekker naar buiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *