Tip: 7 dagen gratis Disney+
60 / 100

We zitten met zijn allen natuurlijk zoveel mogelijk binnen. Met mooi weer kun je nog lekker buiten gaan spelen of een wandelingetje maken, maar als het te koud is of regent dan moet je je binnen zien te vermaken.
Nu alle maatregelen die genomen zijn in de strijd tegen het Coronavirus (COVID 19) in Nederland zijn verlengd tot en met 28 april, wordt het soms een uitdaging om een binnenactiviteit te verzinnen.
Wat is dan lekkerder dan om je huiskamer om te toveren tot een soort thuis bioscoop?
Lichten gedimd, knus op de bank met kussens en een dekentje, een glas drinken en een bakje chips of popcorn.
Welke films je samen gaat kijken is helemaal aan jezelf natuurlijk.
Maar ik geef je graag een tip!
Want je kunt Disney+ 7 dagen lang gratis proberen en ik zal je uitleggen hoe dat werkt!
Allereerst ga je naar de officiële Disney+ website en maak je een account aan.
Wanneer ze je vragen om je abonnementsvorm  te kiezen, selecteer je een maand (je gaat hem toch zo goed als direct weer opzeggen).
Hierna zullen ze je vragen om de machtiging voor het afschrijven van het abonnementsgeld te geven door met ideal € 0,01 cent te betalen. Dit is legitiem!
Als die betaling rond is, gaat je gratis proefperiode in. Na afloop van de 7 gratis dagen zal Disney+ de € 6,99 automatisch afschrijven en wordt je abonnement vernieuwd met 1 maand.
Om dit stop te zetten, log je in op je Disney+ account (dit kan direct na de bovengenoemde stappen!) en navigeer je naar je account pagina.
Daar zie je bij je account informatie onder “Abonnementsgegevens” een link “Factureringsgegevens”. Klik hierop en je krijgt al je gegevens over je lopende abonnement te zien, bijvoorbeeld welk abonnement je hebt, wanneer dit verloopt, welke betaalmethode je gebruikt en wanneer de laatste betaling was.
Je ziet achter de volgende factuurdatum de link “Abonnement opzeggen”. Klik hierop en bevestig.
Je abonnement zal nu na de gratis proefperiode van 7 dagen niet automatisch vernieuwd worden!

Nog wat leuke feitjes over Disney+
Wist je dat…
-Je Disney+ op smartphones, tablets, spelcomputers, laptops en pc’s kunt gebruiken? Apple, Google, Microsoft Xbox one, Android tv-toestellen en Sony Playstation 4 ondersteunen de Disney+ streaming service.
-Je Disney+ op 10 verschillende apparaten met je account kunt installeren?
-Je met 4 apparaten tegelijk films en series op Disney+ kunt streamen?
-Disney+ tijdelijk 4K heeft uitgeschakeld om zo de overweldigende drukte tijdens de Corona crisis aan te kunnen?
-Je op Disney+ nu al Frozen II kunt streamen? Oorspronkelijk zou de film pas in juli dit jaar op de dienst beschikbaar zijn, maar als kadootje voor alle fans die nu thuis zitten, heeft Disney de film eerder vrij gegeven.

36, echtgenote van Menno en moeder van 2 mooie meisjes. Gediplomeerd Pedagogisch Medewerkster niveau 3 differentiatie Kinderopvang. Gek op gezelligheid, knutselen, bakken en met mooi weer lekker naar buiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *