Belangrijk nieuws van de overheid
68 / 100

Gisteren tijdens de persconferentie om 17.30 is er meegedeeld dat scholen en kinderopvang dichtgaan voor alle kinderen, behalve voor kinderen van ouders die werken in vitale beroepsgroepen.
Ook gastouders vallen onder kinderopvang en dus moeten ook wij sluiten voor alle kinderen waarvan de ouders niet werken in vitale beroepsgroepen.
Om duidelijk te krijgen of je beroep valt onder de vitale/cruciale beroepsgroepen, heeft de overheid een lijst gemaakt.
Hoe vervelend de maatregel ook is, voor zowel de vraagouders als de gastouders, is het op de eerste plaats belangrijk om te zorgen voor veiligheid voor iedereen, en dus de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.
Zoals de ministers al zeiden “Let op elkaar, zorg voor elkaar”
Met begrip, zorg, respect en geduld komen we hier doorheen!

Nu bekend is gemaakt dat, op uitzonderingen voor ouders met cruciale beroepen na, de scholen en kinderopvang (waaronder ook gastouders) gesloten zijn op instructie van de overheid, komen er natuurlijk veel vragen naar boven.

De overheid heeft de meest gestelde vragen beantwoord en deze kunt u hier vinden: Veranderingen in de Kinderopvang

Welkom-Kind volgt alle berichtgeving aangaande kinderopvang nauwlettend en informeert zowel u als de gastouders wanneer er iets verandert.
Ik zal dit dan ook op mijn website en Facebookpagina communiceren.

Rest mij niks anders dan jullie allen een veilige tijd met behoud van de goede gezondheid toe te wensen! 🍀🍀

36, echtgenote van Menno en moeder van 2 mooie meisjes. Gediplomeerd Pedagogisch Medewerkster niveau 3 differentiatie Kinderopvang. Gek op gezelligheid, knutselen, bakken en met mooi weer lekker naar buiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *